AutoClassic Racing

Vi er to gale mennesker som gjør noe så galt som å kjøre løp med gammelt engelsk skrapstål. Vi er to gale mennesker som gjør noe så galt som å kjøre løp med gammelt engelsk skrapstål.Vi er to gale mennesker som gjør noe så galt som å kjøre løp med gammelt engelsk skrapstål.Vi er to gale mennesker som gjør noe så galt som å kjøre løp med gammelt engelsk skrapstål.

torsdag 15. oktober 2009

Sesongavsluting 2009 på Karlskoga Motorstadion

Endelig et løp hvor det meste gikk som planlagt. Sesongavslutningen på Gälleråsen i fjor ble en bekreftelse på at våre evner som racerbilskruere ikke er helt på feil bærtur...


10. oktober var det sesongavslutning i 4-timers serien. Vi hadde tidligere i år bare deltatt i et løp, og da brøt vi på grunn av en stor oljelekkasje. Det ble heller ikke denne gangen noen fantastisk plassering å skryte av, men vi fullførte iallefall 4 timer, og hadde ikke de alt for store problemene underveis. Problemene begrenset seg til at høyre svingarm bak løsnet to ganger, og at bilen kokte for oss slik at vi måtte bli tauet inn i depoet. Disse småstoppene gjorde at vi ikke ble å regne med i totalsammendraget, men du verden så moro vi hadde det!


Det var første gangen vi opplevde minusgrader på en racingbane - på morgenen var det faktisk 3 av dem! Bilen er ute av pitgarasjen og vi forsøker å få bort den verste frosten fra motoren.


Så er det trening. Undertegnede med et forventningsfullt blikk, mens Kenneth sjekker lufttrykk.


Bilen går som ei kule! Her er det Ketil som er utpå et par treningsrunder.


Det viste seg at bilen ikke fikk skikkelig arbeidstemperatur i det kalde været, og da valgte vi denne fiffige løsningen. Uheldigvis glemte vi helt å fjerne denne, så et par timer senere i løpet kokte kjølevannet... Til alt hell gikk ingenting galt!


Alle tre sjåfører har kjørt noen treningsrunder hver, og det ser jammen meg ut som vi er ganske fornøyde!

Her er to av de raske teamene i standardklassen - Miss Bean, og Team SSR. Miss Bean fikk andreplass i sin klasse dette løpet


Starten har gått, og vi henger greit med.


HS Racing kommer inn med et problem. HS Racing tok totalseieren i Sport-klassen som vi kjører i. Dessverre var det bare 4 deltakende team i denne klassen i år, men det går rykter om flere team til neste år.


Ketil har kjørt sitt pass og overlater roret til Kenneth. Her gjelder det å være kjapp!


Kenneth er klar som et egg.


Det norske teamet Rundhjulen Racing har fått toppakningshavari på sin 1000-motor.


Kenneth er ferdig med sitt pass, og her er det bensinfylling. Vi klarte to og en halv time på en tank, så da slipper vi å fylle to ganger.


En ganske fornøyd 3.sjåfør :)


Jeg blir stroppet fast og mottar de siste tekniske beskjeder fra Ketil.


Etter kun en runde kjenner jeg at det er noe alvorlig galt med bakstillinga. Vi gjør et rekordraskt pitstop og får festet svingarmen på høyre side igjen...

- Tore -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar